Autores

Información

LA CIÈNCIA A L'OMBRA - J. M. MULET

En Somnegra pots comprar online la crónicca negra La ciència a l'ombra, de J.M Mulet. Els crims més cèlebres de la història, les sèries i el cine a la llum de la ciència forense.

¡Precio rebajado! LA CIÈNCIA A L'OMBRA - J. M. MULET Ver más grande

9788498093674

Nuevo

EDITORIAL: PÒRTIC
EDICIÓ: JUNY 2016
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:  

Correos 5-7 dies/ Missatger: 48-72h

Más detalles

Disponible entre 5 - 8 dies

17,00 €

-5%

17,90 €

RESUMEN DEL LIBRO

En aquesta última dècada, la ficció policíaca i criminal s’ha instal·lat en les nostres vides, posant el focus d’atenció en una disciplina que fi ns ara havia quedat oculta i restringida a un gremi molt especialitzat: el dels científi cs forenses. Com s’aconsegueixen desxifrar els crims i descobrir els culpables? Com ha funcionat al llarg de la història? En què consisteix una prova d’ADN? És infal·lible? Pot un insecte assenyalar el culpable d’un assassinat? Com sap un forense a quina hora es va produir un crim? Per què alguns cadàvers es descomponen i uns altres no? Com s’identifi quen els cadàvers de personatges històrics?

J. M. Mulet ens submergeix, amb rigor científic i el seu to proper i desenfadat, en la part més fosca de la condició humana. Per fi entendrem les tècniques que utilitza la policia científica, curiositats impactants i també els errors més típics de les sèries i les pel·lícules.