Autores

Información

ELS CRIMS DEL CONVENT - SALVADOR BALCELLS

En Somnegra pots comprar online al novel.la negra Els crims del convent, de Salvador Balcells. Alcover és l'escenari de la novel·la negra Els crims del convent.

¡Precio rebajado! ELS CRIMS DEL CONVENT - SALVADOR BALCELLS Ver más grande

978-84-946490-4-2

Nuevo

EDITORIAL: GREGAL
EDICIÓ: GENER 2017
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:  

Correos 5-7 dies/ Missatger: 48-72h

Más detalles

1 Ejemplar/es

En Stock

17,10 €

-5%

18,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

Any 1869. El convent de Santa Anna d’Alcover, abandonat pels frares arran de la desamortització de bens eclesiàstics, acull pobres a les seves cel·les i a l’hospital, instal·lat a l’antiga església.

Prop del convent apareix un cadàver recent, amb el cap i la cara esclafats a cops. Un gos misteriós n’ha permès la descoberta. És època de revoltes i l’absència de policia al poble obliga l’alcalde a encarregar la investigació a l’agutzil i el sereno locals. Han d’esbrinar qui és i qui l’ha mort. Poc després, en un altre indret del poble apareix un segon home mort de manera semblant. Aquesta vegada es tracta d’un pagès conegut. La convicció que hi ha un assassí en sèrie angunieja la població.

Un fet casual permet saber qui era la primera víctima. Es tracta d’un industrial reusenc de la Selva del Camp. Fa la impressió que el segon crim pot haver estat només un parany per distreure l’atenció del primer. La recerca del criminal ja es pot centrar en un sol home, relacionat amb el convent de Santa Anna.

Tresors amagats, reminiscència de guerres carlines, altres crims sense resoldre, notaris influents, remeieres endevinaires, sermons i desvaris religiosos, reivindicacions feministes... Tots aquests fets que es van succeint i sembla que podran permetre finalment arribar a la resolució dels dos assassinats. Però serà així?