Autores

Información

L´ILLA SENSE TEMPS - ESPERANÇA CAMPS

A Somnegra pots comprar online la novel.la negra L´illa sense temps, de Esperança Camps. Una de les grans veus del gènere negre en català.

¡Precio rebajado! L´ILLA SENSE TEMPS - ESPERANÇA CAMPS Ver más grande

9788494454707

Nuevo

EDITORIAL: METEORA
EDICIÓ: GENER 2016
ENCUADERNACIÓN: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:  

5-7 dies/Enviament Missatger: 48-72h

Más detalles

1 Ejemplar/es

Amb Stock

17,10 €

-5%

18,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

Júlia Cases, una escriptora i periodista de prop de cinquanta anys, espera a l’aeroport un vol per anar a Menorca perquè una coneguda seva, Fina Torres, li ha comunicat que una anciana de 91 anys, Marialluïsa, ha estat assassinada: li han clavat unes estisores al cap. Júlia no comprèn ben bé el perquè de la crida de Fina, però sembla prendre sentit quan Fina Torres insisteix en la necessitat de la presència de Júlia a Ciutadella, ja que li caldria conèixer una informació molt important referent a la seva família que sens dubte li hauria d’interessar.

Mentre a Ciutadella els agents de policia, enviats a l’illa especialment per al cas, i la premsa miren d’aclarir els fets i assenyalar-ne els responsables, Júlia Cases fa repàs d’un passat personal que el seu retorn a l’illa ha fet despertar d’una enganyosa letargia.

L’illa sense temps és una obra amb els elements bàsics d’una narració policíaca que afegeix una anàlisi social clarivident del temps que ens toca viure i dibuixa uns personatges captivadors per als amants de qualsevol gènere de novel·la.