Autores

Información

ELS OSSOS SOTERRATS - SILVESTRE VILAPLANA

A Somnegra pots comprar online la novel.la negra Els ossos soterrats, de Silvestre Vilaplana. III premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la negra.

¡Precio rebajado! ELS OSSOS SOTERRATS - SILVESTRE VILAPLANA Ver más grande

9788416328666

Nuevo

EDITORIAL: ALREVÉS
EDICIÓ: SETEMBRE 2016
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:  

5-7 dies/Enviament Missatger: 48-72h

Más detalles

Disponible entre 5 - dies

16,15 €

-5%

17,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

Després de la guerra civil, i en un petit indret del País Valencià, cinc homes són salvatgement executats una nit i soterrats en una fossa comuna. Ningú no sap el parador concret dels cossos fins que, setanta anys després, l’arqueòloga Júlia Ardid i el seu jove equip intentaran descobrir on són els cadàvers i qui va assassinar aquells homes per tal de fer justícia i treure a la llum les seves restes. A les extremes dificultats d’iniciar l’excavació s’hi afegiran coaccions de tota mena: des de polítics i eclesiàstics interessats en mirar cap a l’altra banda fins a ferides familiars mal tancades que ressorgeixen de l’oblit. I és que ja se sap: tot mort té una història al darrere que potser a algú no li interessa gaire desvetllar, i ni molt menys saber d’on venim i desenterrar el passat.

Opinió Somnegra:

III premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la negra, una novel·la que recupera la memòria històrica dels morts a la guerra civil i les dificultats per aclarir com va succeir tot aquella barbàrie.