Autores

Información

ABANS DE GAIRABÉ TOT - VÍCTOR DEL ÁRBOL

A Somnegra pots comprar online el thriller Abans de gairabé tot, de Víctor del Árbol. Una novel·la magnífica sobre la fatalitat de les nostres vides.

¡Precio rebajado! ABANS DE GAIRABÉ TOT - VÍCTOR DEL ÁRBOL Ver más grande

9788466420600

Nuevo

EDITORIAL: COLUMNA
EDICIÓN: FEBRER 2016
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

10 DÍAS

19,47 €

-5%

20,50 €

RESUMEN DEL LIBRO

En Germinal Ibarra és un policia desencantat perseguit pels rumors i la seva pròpia consciència. Fa tres anys que va decidir arrossegar la melancolia fins a una comissaria a la Corunya on va demanar el trasllat després que la resolució del sonat cas de l’assassinat de la petita Amanda el convertís en l’heroi que ell mai no va voler ser ni va sentir que fos. Però el refugi i l’anonimat que en Germinal pensava haver aconseguit es veu interromput una nit quan una dona ingressada a l’hospital per lesions violentes reclama la seva presència.

Intentant fugir dels seus propis fantasmes, fa tres mesos que una misteriosa Paola apareix en el lloc més recòndit de la costa gallega, on s’hostatja a casa de la Dolores, una dona sensible i torturada, que l’acull sense massa preguntes i la introdueix en el cercle que l’ajuda a alleujar la solitud.

L’encreuament en el temps d’aquestes dues històries es converteix en una via fèrria amb dos trens destinats a la col·lisió, que avancen sense escapatòria possible.