FILTROS

Filtros seleccionados:
Autores v

Información

Novel.la català Hay 521 productos.

La novel·la negra s'erigeix com un dels tipus de novel·la més elaborades. Aquest gènere es desenvolupa en un escenari on habiten crim, acció, misteri i violència, amb personatges ben construïts i diàlegs intensos.

Una novel·la negra no permet al lector prendre's un respir fins que no finalitza l'última página.en la llibreria online Somnegra com...

La novel·la negra s'erigeix com un dels tipus de novel·la més elaborades. Aquest gènere es desenvolupa en un escenari on habiten crim, acció, misteri i violència, amb personatges ben construïts i diàlegs intensos.

Una novel·la negra no permet al lector prendre's un respir fins que no finalitza l'última página.en la llibreria online Somnegra comptem amb un ampli catàleg de novel·la negra dels autors més reconeguts del sector: Craig Johnson, Dennis Lehane, Jim Thompson, Sebastià Bennassar, Anna Maria Villalonga… Autors clàssics i actuals dels quals pots gaudir al millor preu i amb descomptes.Compra novel·la negra en Somnegra, especialistes en literatura negra i policial

Más

Subcategorías

 • Llibres de butxaca

  En Somnegra trobarás el millor génere negra en format butxaca, tots els grans autors de novel.la negra y criminal en el format més económic.

 • Novel.la negra

  La novel·la negra s'erigeix ​​com un dels tipus de novel·la més elaborades. Aquest gènere es desenvolupa en un escenari on habiten crim, acció, misteri i violència, amb personatges ben construïts i diàlegs intensos. Una novel·la negra no permet al lector respirar una mica fins que no finalitza l'última pàgina.

  A la llibreria en línia Somnegra comptem amb un amplíssim catàleg de novel·la negra dels autors més reconeguts del sector: Craig Johnson, Dennis Lehane, Jim Thompson ... Autors clàssics i actuals dels que pots gaudir al millor preu i amb descomptes.

  Compra novel·la negra en Somnegra, especialistes en literatura negra i policíaca!

 • Novel.la Policiaca

  La novel·la policíaca és un dels gèneres més demandats pels lectors. Aquest tipus de novel·les, en què un policia o detectiu tracta de resoldre un crim, van néixer de la mà d'Edgar Allan Poe al segle XIX.

  En Somnegra posseïm una gran varietat de novel·la policíaca: des de l'imprescindible Sherlock Holmes d'Arthur Conan Doyle, passant per les novel·les d'Agatha Christie com Assassinat a l'Orient Express, fins novel·les d'escriptors actuals com Camilla Läckberg, Lars Kepler o Craig Johnson.

  Troba en Somnegra la millor novel·la policíaca i submergeix-te en les seves pàgines al millor preu!

 • Thriller

  Un thriller és una novel·la de misteri i suspens que busca mantenir el lector en contínua tensió. Acció barrejada amb una constant incertesa que aconsegueix enganxar a tot el que ho llegeix.

  En Somnegra pots trobar diferents tipus de thriller: novel·les d'espionatge, thrillers religiosos, conspiratius, judicials, ... Un gran catàleg de thrillers que aconseguirà que el lector no a part la vista del llibre. Comptem amb els autors més reconeguts del gènere del thriller com Dan Brown, Robin Cook, John Grisham, John Le Carré i un llarg etcètera.

  Gaudeix del thriller al millor preu en Somnegra!

 • Novel.la d'intriga

  Les novel·les d'intriga es caracteritzen per narrar una acció que es realitza de manera secreta amb agudesa i enginy per arribar a un fi concret. Aquest gènere narratiu esdevé addictiu per a tots els lectors als quals els apassionen trames de tensió i inquietud.

  A la nostra llibreria en línia comptem amb una àmplia varietat de novel·les d'intriga dels millors autors com John Verdon, Charlaine Harris, John Katztenbach i molts més.

  Compra les novel·les d'intriga a Somnegra al millor preu i amb descomptes.

 • Novel.la d'espionatge
 • No ficció

  En Somnegra comptem amb una àmplia varietat de llibres de no ficció relacionats amb el gènere negre i policial. Comptem amb llibres de criminologia, revistes Fiat Lux, biografies, entrevistes, assajos i molt més, tot dels millors autors com Roberto Saviano, Agatha Christie o Truman Capote, entre molts altres.

  Descobreix en Somnegra totes les novetats en llibres de no ficció, amb grans descomptes.

 • Novetats

  En Somnegra us presentem totes les novetats del mes en novel·la negra amb la força que ens dóna ser la referència en aquest meravellós gènere negre

 • Prevendes

  Els bons amants de novel·la negra, novel·la policíaca i thrillers coneixen a la perfecció les pròximes novetats literàries que sortiran al mercat. En Somnegra hem posat en marxa el servei de prevendes, a través del qual podràs reservar el seu novel·la negra i policíaca preferida fins al dia del seu llançament. Fes un cop d'ull a la nostra web als futurs llançaments de novel·les i sigues el primer en gaudir de les seves pàgines.

  Descobreix les prevendes de les millors novel·les negres i policíaques al millor preu i amb grans descomptes.

 • Cómic Noir

  El còmic noir o còmic negre és un gènere no gaire estès, però que fa les delícies dels qui el descobreixen. La unió del gènere negre i policial plasmat en un còmic és una combinació totalment desitjable per als amants del gènere.

  En Somnegra tens una àmplia selecció de còmic noir com 100 bales, Old Boy, Sherlock Holmes, Ex Machina, ... Tots al millor preu. Descobreix el còmic noir!

 • Noir Històric

  El noir històric és la conjunció de la novel·la negra amb la novel·la històrica. Un tàndem implacable que dia rere dia compta amb més adeptes. El noir històric és un gènere narrat en una època del temps passada que explica una interessant, audaç i misteriosa trama, enlluernant a tota persona que posa les seves mans sobre una d'aquestes novel·les.

  En Somnegra, la llibreria online especialitzada en novel·la negra, comptem amb la millor selecció de noir històric dels autors més reconeguts. Deixa't seduir per aquest gènere literari i aprofita't dels nostres descomptes.

 • Humor negre

  Els llibres de humor negre tracten de produir en algú sentiments de llàstima, terror o pietat. És un tipus d'humor descarat, atrevit, insolent que molts autors han sabut plasmar en els seus llibres de manera brillant.

  En Somnegra posseïm una gran varietat de llibres d'humor negre, que delectaran els amants d'aquest tipus d'humor, podent trobar tant escriptors nacionals com internacionals .

  Compra les teves llibres d'humor negre a Somnegra al millor preu i amb interessants descomptes.

 • Recomanacions
por página
Mostrando 1 - 20 de 521 items
Mostrando 1 - 20 de 521 items