Autores

Información

LA CUA DE PALLA: RETRAT EN GROC I NEGRE - JORDI CANALS I ARTIGUES & ÁLEX MARTIN ESCRIBÀ

En Somnegra pots comprar online el assaig La cua de palla: retrat en groc i negre, de Jordi Canals i Artigues & Álex Martin Escribà.

¡Precio rebajado! LA CUA DE PALLA: RETRAT EN GROC I NEGRE - JORDI CANALS I ARTIGUES & ÁLEX MARTIN ESCRIBÀ Ver más grande

9788417077358

Nuevo

EDITORIAL: ALREVÉS
EDICIÓ: GENER 2018
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA:

Enviament gratuit:

Correos 5-7 dies/ Missatger: 48-72h

Más detalles

2 artículos

En Stock

14,25 €

-5%

15,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

Parlar de La Cua de Palla és traçar una història de gairebé cinquanta anys, atzarosa, plena d’alts i baixos, de grocs i negres, que ha portat i encara porta molta “cua”. A les vostres mans teniu un llibre que pretén —sense pistola en mà— convertir-se en un assaig de referència del que ha estat la història de la col·lecció de novel·la criminal més important de Catalunya. Bona part d’aquests raonaments ens han dut a compilar, analitzar, explicar i il·lustrar la gran repercussió que La Cua de Palla ha tingut i encara té dins del nostre imaginari col·lectiu. Vista la seva transcendència i importància calia fer-ne una anàlisi complerta que englobés tota la seva trajectòria. Parlar, doncs, amb ambició de globalitat de La Cua de Palla ens ha semblat una tasca tan apassionant com necessària.