Autores

Información

EL SECRET DE VESALIUS - JORDI LLOBREGAT

En Somnegra pots comprar online la novel.la negra El secret de Vesalius, de Jordi Llobregat. El món editorial es rendeix davant El secret de Vesalius.

¡Precio rebajado! EL SECRET DE VESALIUS - JORDI LLOBREGAT Ver más grande

9788466419703

Nuevo

EDITORIAL: COLUMNA
EDICIÓN: MAIG 2015
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

1 Ejemplar/es

En Stock

19,00 €

-5%

20,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

Barcelona, maig del 1888. Al cap de pocs dies d'inaugurar-se la primera Exposició Universal del país, apareixen els cossos horriblement mutilats de diverses noies. Les seves ferides recorden una antiga maledicció de la ciutat oblidada durant molt de temps.

En Daniel Amat, jove professor resident a Oxford, rep la notícia que el seu pare ha mort, fet que l'obliga a tornar a Barcelona després d'anys d'absència. A partir d'aquest moment, es veurà arrossegat a la persecució d'un despietat assassí mentre s'enfronta a les conseqüències del seu propi passat.

En Bernat Fleixa, reporter del Correo de Barcelona, l'únic interès del qual és aconseguir una notícia que el faci famós,i en Pau Gilbert, un enigmàtic estudiant de medicina que oculta un inesperat secret, s'uniran a l'Amat a la recerca d'un antic manuscrit anatòmic que pot canviar la història del coneixement i que resulta ser el principal objectiu de l'assassí.