Autores

Información

LA PUTA D´OROS - ELENA TORRES GIRBAU

A Somnegra pots comprar la novel.la negra La puta d´oros, d´Elena Torres Girau.Història que parla d’avui, també d’un passat no gaire llunyà que no podem oblidar

¡Precio rebajado! LA PUTA D´OROS - ELENA TORRES GIRBAU Ver más grande

9788494388994

Nuevo

EDITORIAL: GREGAL
EDICIÓN: NOVEMBRE 2015
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

3 artículos

Disponible/s

19,00 €

-5%

20,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

La puta d’oros és una novel·la que parla de persones i de sentiments; uns sentiments capaços de transformar les víctimes en botxins. Una novel·la plena de matisos, on res és del tot blanc ni negre. Una narració actual, amb un llenguatge directe i sense concessions; una història que parla d’avui i també d’un passat no gaire llunyà que no podem oblidar.

Febrer de 1976, Barcelona

Després d’una manifestació anti franquista, un escamot de l’extrema dreta apallissa una jove fins a deixar-la per morta. Malgrat la violència de l’agressió, la víctima sobreviu. Tot i que no els ha vist la cara, té la certesa de qui és el responsable de l’atac, però no s’atreveix a denunciar-lo. La por fa que abandoni la ciutat i marxi a l’estranger per començar una nova vida.

Octubre del 2008, Llançà

Un fet circumstancial, aparentment insignificant, desfermarà la tragèdia. Odis, rancúnies i misèries estendran els seus tentacles buscant la venjança. La puta d’oros s’hi veurà plenament involucrada. I aquest cop, no hi haurà pietat.