Autores

Información

TRES DIES I UNA VIDA - PIERRE LEMAITRE

En Somnegra pots comprar online al novel.la negra Tres dies i una vida, de Pierre Lemaitre. Pierre Lemaitre torna amb el seu estil inconfusible.

¡Precio rebajado! TRES DIES I UNA VIDA - PIERRE LEMAITRE Ver más grande

9788490266878

Nuevo

EDITORIAL: BROMERA
EDICIÓN: SETEMBRE 2016
ENCUADERNACIÓN: RÚSTICA CON SOLAPAS
IDIOMA: CASTELLANO
ENTREGA:

Envío Gratis:  

Correos: 5-7 días/ Mensajero: 48-72h

Más detalles

1 Ejemplar/es

En Stock

18,95 €

-5%

19,95 €

RESUMEN DEL LIBRO

Nadal del 1999. Davant d’Antoine, de 12 anys, el veí remata el seu gos ferit, acte que deixa el nen trasbalsat per l’estima que sentia per l’animal. Uns dies després, fruit d’aquesta esfereïdora escena, Antoine, posseït per la ira i encegat per la ràbia, ataca fatalment un amic.

El nen queda devastat pel que ha fet, pel pànic i el desconcert que li genera l’aterridora imatge del company. Podrà amagar el crim que ha comès sense voler? Durant els dies següents, la por i l’ansietat que pateix són indescriptibles. El cercle s’estreny, i cada hora que passa l’acosta més a la seva detenció. Però un esdeveniment imprevist farà que la situació canviï d’una manera inimaginable.

Confirmat ja com un dels mestres del thriller, Pierre Lemaitre torna amb el seu estil inconfusible −punyent, directe, absorbent− per mostrar-nos els camins més foscos de la ment humana.