Autores

Información

ET DIRAN QUE ÉS L'ATZAR - NÚRIA QUERALTÓ

En Somnegra pots comprar online la novel.la negra Et diran que és l'atzar, de Núria Queraltó.

¡Precio rebajado! ET DIRAN QUE ÉS L'ATZAR - NÚRIA QUERALTÓ Ver más grande

978-84-1303-009-8

Nuevo

EDITORIAL: PAGÈS EDITOR
EDICIÓ: AGOST 2018
ENCUADERNACIÓ: RÚSTEGA
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

RESUMEN DEL LIBRO

L’Àngel, un infermer d’un poble innominat de Catalunya, acaba de perdre la mare i decideix dur a terme un pla macabre: raptar una noia joveneta i verge per reeducar-la des de zero i crear un nou origen per a la humanitat. Inspirat per una pel·lícula d’animació manga molt violenta, l’Àngel vol trobar la seva Lucy, la mare mitocondrial de la qual descendim tots els humans. La novel·la beu tant del mite de Pigmalió com de casos reals de joves captives per homes que en van abusar. Inserida en el gènere de la nouvelle, presenta tota la intensitat característica d’aquest tipus de narracions i manté el lector pendent d’una història on trobarà alguns mites del gènere negre i de terror, com el de l’habitació insonoritzada...

Et diran que és l'atzar és una novel·la negra que s'endinsa en una altra vessant del gènere: les històries de segrestos i emmarca el relat des d'una nova perspectiva psicològica.

És la primera novel·la de l'autora que ha publicat diversos llibres de poesia, especialment haikús. Ara, la col·lecció Lo Marraco Negre descobreix la vessant criminal d'aquesta autora de Barcelona.

La novel·la atrapa el lector des del primer moment. Reflexiona sobre les profunditats de la ment humana i en descriu els seus racons més foscos.