Autores

Información

AMB SANFAINA O SENSE - JOSEP ANTON VILALTA

En Somnegra pots comprar online la novel.la negra Amb sanfaina o sense, de Josep Anton Vilalta.

¡Precio rebajado! AMB SANFAINA O SENSE - JOSEP ANTON VILALTA Ver más grande

978-84-948238-7-9

Nuevo

EDITORIAL: VOLIANA
EDICIÓ: FEBRER 2019
ENCUADERNACIÓ: RÚSTEGA
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

Disponible entre 5 - 8 dies

16,15 €

-5%

17,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

1950. Coincidint amb la visita del bisbe a una masia del sud del Solsonès, un seguit d’errors i confusions dona el tret de sortida a una persecució a mort pels boscos de la comarca. El mosso de la casa no sap on fugir ni és conscient dels secrets que tragina. Només està segur de que l’amo l’empaita escopeta en mà ben decidit a pelar-lo.

El seu perseguidor no és l’únic que té set de venjança. En un petit poble a ponent de la Vall del Llobregós velles rancúnies veïnals, revifades per una guerra recent, han posat un pagès al punt de mira d’un cacic local. Amb tanta ànsia per matar escampada pel país per força ha de córrer la sang.

Qui matarà qui i per què? El lector haurà de descobrir-ho sol, seguint la successió de fets i els records dels que se’n van sortir com bonament van poder, sense l’ajuda de cap investigador, que els picolos que surten a la història altra feina tenen.

Assassinats, negocis bruts i secrets inconfessables que s’arrosseguen fins als nostres dies per les pàgines d’una novel·la senglar —una mica bèstia, una mica negra i bastant porca— que furga en la misèria i clava els ullals en la hipocresia d’una època en que la pau era una mentida més.

Una novel·la d’escriptura perfecta i ritme implacable que mostra amb agudesa i sense embuts les misèries de l’ordre establert.