Autores

Información

LES COSTURES DE L'ANELL - ÒRIOL RÀFOLS

En Somnegra pots comprar online la novel.la negra Les costures de l'anell, de Òriol Ràfols. VI premi Gregal de Novel.la.

¡Precio rebajado! LES COSTURES DE L'ANELL - ÒRIOL RÀFOLS Ver más grande

978-84-17660-27-7

Nuevo

Disponible entre 5 - 8 dies

17,10 €

-5%

18,00 €

Ficha técnica

Encuadernación Tapa Blanda
Idioma Català
Edición 2019
Editorial Editorial Gregal
Autores Òriol Ràfols
Género Novel·la negra

RESUMEN DEL LIBRO

Un segrest, en un rerefons de trames corruptes, posa els protagonistes en una situació límit, que el lector viurà des de tres òptiques diferents. Res no tornarà a ser com abans.

El Miquel Sarroca, regidor de l’Ajuntament de Vilafranca, es troba retingut en una habitació. No sap si es tracta d’un segrest exprés, o d’una venjança política, o d’algun afer pendent del seu passat a com a director de Teixits Rius... L’Ona Fontanals, que el custodia, no sembla tenir gaire experiència, ni tampoc ser la responsable final del seu segrest, tot fa pensar que té altres preocupacions més urgents. El Ricard Montagut, el cap del partit a la comarca i mentor del Miquel, segurament trobarà la forma de treure’l de la situació encara que a mesura que el segrest avança cada vegada es fa més difícil entendre què està succeint.

El Miquel passa les hores examinant la seva vida i imaginant com hauria de ser un segrest com cal. L’Ona aviat decidirà que ja en té prou d’ensurts i que cal posar punt final al segrest. Però el Ricard està decidit a treure el màxim partit de l’afer. Vol aprofitar la popularitat recentment adquirida pel seu amic per promoure la candidatura del Miquel a l’alcaldia.