Autores

Información

LA SEGONA MORT DE LORENZO CONTINI - MARIA ROSA NOGUÉ

En Somnegra pots comprar online la novel.la negra La segona mort de Lorenzo Contini, de Maria Rosa Nogué. Finalista de VI premi Gregal de Novel.la.

¡Precio rebajado! LA SEGONA MORT DE LORENZO CONTINI - MARIA ROSA NOGUÉ Ver más grande

978-84-17660-07-9

Nuevo

Disponible entre 5 - 8 dies

17,58 €

-5%

18,50 €

Ficha técnica

Encuadernación Tapa Blanda
Idioma Català
Edición 2018
Editorial Editorial Gregal
Autores María Rosa Nogué
Género Novel·la negra

RESUMEN DEL LIBRO

Lorenzo Contini, un prestigiós col·leccionista d’art d’origen venecià, instal·lat a Barcelona, cau del balcó de casa seva mentre intenta arreglar un porticó del seu pis, el cinquè d’una finca de l’Eixample. Es mor gairebé a l’acte. Com que patia depressions intermitents, molta gent pensa que s’ha llançat expressament. La policia, però, no troba cap nota de suïcidi. La investigadora Laura Casamitjana, sotsinspectora dels Mossos, elabora l’informe per accident que espera el comissari, però li queda la recança d’haver tancat massa aviat el cas, i segueix investigant pel seu compte. Té un interès particular en el senyor Contini com a cofundador de la Clínica Laietana, perquè fa temps que s’ocupa d’una denúncia contra aquesta clínica per adopcions irregulars. Ella mateixa és adoptada.

Paral·lelament, coneixerem la història de Júlia Palau, competidora professional de Lorenzo Contini. La Júlia va ser violada en la seva joventut, però sempre ho ha guardat en secret. Vol comprar les fundacions d’art de Contini, a Barcelona i a Venècia, i, sobretot, li interessa adquirir el dibuix sobre cartró anomenat Donna Nobile, un dels més desconeguts originals de Leonardo da Vinci. Realitzat a Venècia el 1499 i propietat de la família Contini-Sanier des de fa mes de 500 anys.