Autores

Información

CRIMS.CAT collita de narradors del gènere negre en català - ÀLEX MARTÍN ESCRIBÀ i SEBASTIÀ BENNASSAR

En Somnegra puedes comprar online la novel.la negra Crims.cat, de Àlex Martín Escribà i Sebastià Bennassar. Ja fa temps que es vessa molta sang. Sang a dojo.

¡Precio rebajado! CRIMS.CAT collita de narradors del gènere negre en català - ÀLEX MARTÍN ESCRIBÀ i SEBASTIÀ BENNASSAR Ver más grande

9788493792084

Nuevo

EDITORIAL: ALREVÉS
EDICIÓN: NOVEMBRE 2010
ENCUADERNACIÓ: RÚSTICA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

RESUMEN DEL LIBRO

Ja fa temps que es vessa molta sang. Sang a dojo. Massa anys com per prendre-s’ho a la lleugera. A hores d’ara, la novel•la negra en català travessa un excel•lent moment de forma i continua cometent crims sense aturar-se: cadàvers, autòpsies, forenses, detectius, policies, mossos d’esquadra, periodistes, criminals, assassins, presos, lladres, fatxendes, pinxos, flàvies, tots ells ocupen ja l’escena del crim en català.
Si no us ho creieu comenceu a llegir Crims.cat. En aquesta antologia trobareu a disset sospitosos habituals del gènere negre en català que es confirmen com un heterogeni grup que cal tenir en compte quan parlem d’aquest tipus de narrativa. Disset contes de tota mena i amb totes les variants però amb un element comú: el gust pel gènere negre i criminal.