Autores

Información

TEMPS DE GEL - FRED VARGAS

En Somnegra pots comprar online la novel.la policiaca Temps de gel, de Fred Vargas.

¡Precio rebajado! TEMPS DE GEL - FRED VARGAS Ver más grande

978-84-946523-7-0

Nuevo

EDITORIAL: ARA LLIBRES
EDICIÓ: FEBRER 2018
ENCUADERNACIÓ: TAPA BLANDA
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

Disponible entre 5 - 8 dies

10,35 €

-5%

10,90 €

RESUMEN DEL LIBRO

Quan l’Alice Gauthier, una respectable professora de matemàtiques de seixanta-sis anys, apareix morta a la banyera de casa seva amb les venes tallades, tot apunta a un suïcidi. Però hi ha petits detalls, com el misteriós símbol traçat a la paret del bany, que fan néixer les sospites dels investigadors i el cas és derivat a la Brigada Criminal del comissari Adamsberg. El descobriment d’un cas semblant, amb el mateix símbol enigmàtic a la paret, no fa més que confirmar el pressentiment del sagaç comissari: no són suïcidis, són assassinats i formen part d’una sèrie.

Adamsberg i la seva brigada hauran de dur a terme una perillosa investigació en una remota illa islandesa, amb reminiscències de mites nòrdics i parada a les hores més fosques de la Revolució Francesa amb el record fantasmal de Robespierre i Danton.

Un thriller sense precedents. Fred Vargas demostra de nou que l’indiscutible èxit popular no està renyit amb la qualitat literària, i es referma un cop més com una de les veus narratives més potents d’Europa.