Autores

Información

LES MEMÒRIES DE SHERLOCK HOLMES RELATS II - ARTHUR CONAN DOYLE

En Somnegra pots comprar online la novel.la holmesiana Les memòries de Sherlock Holmes Relats II, de Arthur Conan Doyle.

¡Precio rebajado! LES MEMÒRIES DE SHERLOCK HOLMES RELATS II - ARTHUR CONAN DOYLE Ver más grande

978-84-8330-006-0

Nuevo

EDITORIAL: VIENA EDICIONS
EDICIÓ: OCTUBRE 2018
ENCUADERNACIÓ: RÚSTEGA AMB SOLAPES
IDIOMA: CATALÀ
ENTREGA: GRATIS 48-72h Missatger – 5-6 dies correos

Más detalles

Disponible entre 5 - 8 dies

22,80 €

-5%

24,00 €

RESUMEN DEL LIBRO

Aquest volum aplega els dotze relats protagonitzats per Sherlock Holmes i publicats a The Stand Magazine entre el desembre del 1892 i el desembre del 1893. Hi trobem algu- nes de les històries més cèlebres —i potser també més sofis- ticades— de l’insigne llogater del 221 B de Baker Street, entre les quals «El ritual Musgrave», «L’intèrpret grec» o «El pacient in - tern». I tancant el volum, la mítica història en què Holmes s’en - fronta a Moriarty a les cascades de Reichenbach i tots dos es precipiten al buit, «El problema final», amb la qual Conan Doyle pretenia posar punt final a les aventures del detectiu, sense ni sospitar la reacció que això desencadenaria en els lectors.

Encara avui, en el 125è aniversari de l’edició original, quan el lector arriba a les últimes línies del relat que tanca el volum, no pot evitar d’experimentar un moment d’incredulitat, just abans d’apuntar un somriure: no, la mort no pot ser un final per a Sherlock Holmes.