Autores

Información

INDEPENDÈNCIA D´INTERESSOS - MARC MORENO

En Somnegra pots comprar online el thriller Independència d´interessos, de Marc Moreno, recorregut pol.liític de la Catalunya actuall, amb la consulta rere fons

¡Precio rebajado! INDEPENDÈNCIA D´INTERESSOS - MARC MORENO Ver más grande

9788494106408

Nuevo

Ficha técnica

Encuadernación Tapa Blanda
Idioma Català
Edición 2013
Editorial Llibres del delicte
Autores Marc Moreno
Género Thriller ( Català )

RESUMEN DEL LIBRO

Independència d´interessos - Marc Moreno - thrillerLlibres del delicte

Independència d’interessos és un thriller polític que gira al voltant de les consultes sobre la independència de Catalunya i el dret a decidir, per endinsar-se en la manera que la set de diners i poder determina el comportament d’algunes persones i perverteix les actuacions fins trair uns ideals.

El monestir de Sant Llorenç del Munt pot tornar a mans dels anteriors propietaris. En Jaume Borrell, descendent del comte Borrell, que va cedir els terrenys a l’Església al s.XI, negocia la compra del document robat que el legitimaria a reclamar la propietat. Però el document exigeix unes condicions on el dret a decidir del poble de Catalunya jugarà un paper important.

Amb tots els estaments policials estatals aplegats en una caòtica reunió que s’allargarà durant dies per resoldre el cas, el milionari Borrell intentarà, en paral·lel, manegar la consulta sobre la independència de Catalunya.

Un alcalde nacionalista, una política de la dreta espanyolista, el gerent del Monestir de Sant Cugat i els familiars d’en Borrell només faran que complicar un cas on les solucions més agosarades es proposaran a la reunió de cossos policials.